Controlul datelor
Ștergerea contului Nokidu
Poți solicita ștergerea contului și a datelor asociate direct din aplicație.
Din aplicația mobilă
- Autentifică-te și deschide Cont.
- Intră în Setările contului, apoi în secțiunea Ștergerea contului.
- Scrie STERGE și confirmă cererea.
Schimburile sau comenzile active trebuie mai întâi finalizate ori anulate. După confirmare, sesiunile și tokenurile de notificare sunt revocate imediat.
Dacă nu poți accesa aplicația
Trimite cererea de la adresa asociată contului la dpo@nokidu.ro, cu subiectul „Ștergere cont Nokidu”. Pentru protecția contului, putem solicita verificarea identității înainte de înregistrarea cererii.
Ce se întâmplă cu datele
- contul nu mai poate fi folosit, iar sesiunile active și notificările push sunt revocate;
- produsele active sunt arhivate și nu mai apar în catalog;
- datele operaționale private sunt șterse, iar contul este anonimizat în cel mult 30 de zile;
- datele tranzacționale, fiscale sau contabile impuse de lege pot fi păstrate pe durata prevăzută de legislația aplicabilă.
Dacă o tranzacție încă activă împiedică procesarea, cererea este finalizată după închiderea acelei tranzacții.
Mai multe detalii sunt disponibile în Politica de confidențialitate.